En trin-for-trin guide til Binance Exchange – del I

Sandra Sanchez Januar 2, 2021 0 Comments

Binance er en af ​​de mest berømte kryptokursudvekslinger, der tilbyder en sikker og hurtig handelsoplevelse til sine brugere. Børsen understøtter mere end 200 kryptokurver.

Binance er en tredjeparts kryptovalutaudveksling, der giver brugerne mulighed for at købe / sælge et stort antal kryptokurver såvel som fiat-valuta.

Det er en af ​​de hurtigste og største (efter handelsvolumen) kryptobørs i verden

Binance-børsen blev grundlagt af Changpeng Zhao i juli 2017 og var oprindeligt baseret i Kina, men på grund af stigende regler har virksomheden nu flyttet sit hovedkvarter til den europæiske ø-nation Malta.

Bortset fra at støtte et stort antal kryptokurrency-par, tilbyder platformen et meget lavt handelsgebyr og avancerede sikkerhedsfunktioner. Inden for 2,5 år har platformen således fået betydelig anvendelse blandt kryptobrugere og blev den største kryptobørs efter handelsvolumen i verden. I øjeblikket administrerer platformen cirka et gennemsnitligt dagligt volumen på 2 milliarder med 1.400.000+ transaktioner pr. Sekund.

BNB er det oprindelige token for Binance- platformen og bruges til at betale transaktionsgebyrer på børsen.

Vi laver en række guider, der udforsker alle detaljer i Binance-børsen.

Det har dog visse negative punkter:

Centraliseret og frihedsberøvende

Sikkerhedsbrud i fortiden. Imidlertid har platformen annonceret oprettelsen af ​​en „sikker aktivfond for brugere“ (SAFU), der vil gemme 10 procent af alle handelsgebyrer til dækning af tab i ekstreme situationer.
Ingen telefonsupport
Brugsanvisning
Gå til denne side for at bruge Binance Exchange .

Applikationslandingssiden ser sådan ud.